ANNAM TANDOORI RESTAURANT

ANNAM TANDOORI RESTAURANT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1013 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Annam Tandoori Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

1 jul 2022 om 19:23 Hoofdgerecht + twee bijgerechtjes kan.je twee dagen goed van eten
26 jun 2022 om 20:18 Was voor ons nieuw, top bezorging en echt fantastisch gegeten!! Een aanrader!!
26 jun 2022 om 15:31 Giving a star because they delivered some food and was eatable. But was poor service and quality. Will not recommend this place. are better places with better quality food that suits price. Sell roti when its not and charge extra on there mistake.
25 jun 2022 om 21:34 Helaas is dit echt geen india op je bord. De geuren,kleuren echt alles miste ik. Chilisaus wat verkocht word onder de noemer mango chutney en totaal geen kruiden of spicy. ( ik had de mix grill) de samosa was echt niet lekker, na een hap weggegooid.
24 jun 2022 om 21:36 Uitstekende keuken, veel afwisseling en een grote kasrt. Bezorging wat aan de late kant, maar dat werd gecompenseerd door een uiterst vriendelijke meneer. En niet duur ook. Aanrader.
20 jun 2022 om 19:57 Super gegeten! Erg lekker. Binnen de aangegeven tijd, lekker warm, vriendelijke meneer die het kwam brengen. We bestellen zeker nog een keer?
17 jun 2022 om 18:50 Goed en snel
16 jun 2022 om 21:11 Medium was al behoorlijk pittig. Relatief snelle bezorging en authentisch Indiaas eten, super lekker!
14 jun 2022 om 17:20 Die besteld eten is zo ontzettend lekker, ik zal zeker nog een keer bestellen in de toekomst!!
14 jun 2022 om 7:28 De curry met garnalen was erg lekker.
14 jun 2022 om 0:48 Chicken tikka masala wat aan de prijzige kant voor een bakje rijst met een kipfilet a 17,50. Ipv thee aan te prijzen als extra zou ik liever zien dat je kunt kiezen tussen flauw, mild, heet en extra heet. Geen peper gebruikt flauw eten helaas!
12 jun 2022 om 19:52 Eten is heerlijk, daarom duurt de bezorging vast iets langer. ;)