ANNAM TANDOORI RESTAURANT

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1351 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Annam Tandoori Restaurant. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 22:46 Werd op de aangegeven tijd bezorgd, we hebben lekker gegeten
25 feb 2024 om 7:31 Goed gegeten! Dank je wel!
24 feb 2024 om 22:49 Precies op tijd, heerlijk!!
24 feb 2024 om 19:59 Was heerlijk ik had lam kurma. Ontzettend goed!!
14 feb 2024 om 21:36 Meer dan 90 minuten kon ik niet invullen, het duurde 120 minuten!!! Slechte kwaliteit, vlakke smaken, 3 grote bakken rijst en 3 bakken met gele smakeloze drab. Kip was een aanfluiting (plofkip?). Dat was eens maar nooit weer.
14 feb 2024 om 21:14 Erg lekker!
11 feb 2024 om 18:42 De bezorger was vriendelijk en op tijd. We hadden de butter chicken masala tandoori en het was heerlijk. Ik had eigenlijk nog meer moeten bestellen.
11 feb 2024 om 8:39 Heerlijk van smaak, goed warm en nagenoeg op tijd.
9 feb 2024 om 7:38 Het eten was zeer lekker, voor indisch mocht het wel iets pittiger maar het stond wel vermeld dat het niet pittig zou zijn. Gevarieerd en veel, alleen jammer dat ik er meerdere harde pitten(abrikoos/perzik?) In het eten gevonden had.
2 feb 2024 om 22:16 Een erg teleurstellende ervaring met de bezorger. Hij negeerde mijn instructies en liep zonder enige uitleg weg. Daarnaast was zijn benadering erg onprofessioneel, omdat hij de nadruk legde op betaling in plaats van zijn excuses aan te bieden.
30 jan 2024 om 19:44 Het eten was warm, ondanks de lange aanrijtijd. En we hadden er een lekker wijntje bij besteld. Nieuwe ervaring met dit soort eten. Leuk gekleurde rijst.
29 jan 2024 om 22:43 Eten was overheerlijk! Zeker een aanrader! Eten werd warm bezorgd en vriendelijke bezorger.